Thursday, April 09, 2009

WarH Best..Best :)











Warh best..best :) hari nie dpt info dr sahabat Farah Adura ttg PhotoFunia nie. Boleh buat effect kat gmbr kite.Rs cam betul2 lak.Kan best klu betul kan Farah

BTW, a million thanks to Farah :)


6 comments:

PadNani~~{@ said...

salam Zan,

cantik2..mcm real je!

tp d second last pic tue..gurls tu mcm angau ngan ko jek kan=)sbb ko cute sgt la tu!

take care dear

iNtAn aIzaN said...

hehehe

terima kasih atas pujian2 tue yer :)
saja lah tue nak sdpkan hati

ko lagi cun+cute lagi

itupun nsb baik Jaafar nak aku
klu tak...

PadNani~~{@ said...

Zan..

klu x ape zan..?=)
kalau nak dibandingkan dgn aku ni..lagi xde siapa sanggup berpacaran dr sekolah dulu..hihi
Sampai my mom pun risau..ada x org nak kat aku ni..kelakar kan!

aku tau Jaafar bukan setakat tgk kekiutan ko!Untung Jaafar Zan..(bgtau kat dia tau=)!)

ain husna said...

k.ezan, mcm real la..hikhik.cute;)

iNtAn aIzaN said...

Klu tak, aku masih solo lagi skang nie..

takpelah nani, itu cite lame kan..pengalaman2 tue smua jadi kenangan utk masa depan kt kan

alhamdulillah, ko, aku n kwn2 yg lain dah bahagia dengan keluarga msg2..

satu hari nanti kite wat reunion nak tak..rindu kat ko n kwn2 semua

p/s: aku nak one more hafiy jugak :)

iNtAn aIzaN said...

Ain,

mcm real ker?
:) so lpas nie Ain boleh buat pulak