Wednesday, April 22, 2009

Tag Picture ProfiLe..

Hari nie rs nak jwb tag kengkawan lah..nie dr Ibu hafiy kat Oman :) Nak update cite utk past few week tapi sbuk sikit so kali nie kt jwb tag jer k

so layaaaan :P
Terangkan maksud gambar itu.


Nie gmbar ms cintan cintun dulu :) kat Sunway Piramid. Tangkap gmbr sendiri..The best part org kata muka kami nmpk same dlm gmbr nie..oh ye ke :) Kebetulan that day kami berdua pkai baju same pulak. macam janji2 pulak...

Kenapa pilih gambar itu?

Kenapa yer hihih..Sebenarnya that picture iyelah gmbr pertama kami ambik gmbr same tau :) close up gitu (sampai nmpk jerawat!!!!) my hubby tue sgt pemalu yer kengkawan. Dan gmbr tue jugak jadi pengubat rindu sy yer (yerk..jiwang sungguh minah nie :P) Berkat doa kwn2 jugak (diorang kata muka same selalunya kuat jodoh) dan akhirnya kami telah disatukan..

Jadi dengan berbesar hati sy ingin 'menghadiahkan' tag nie kepada mereka2 di bwh ini

1. Mid Cupid Girl

2. Lana

3. Izzatis

4. Connie

5. K'Tie (kayteeze)

6. Aireen

Dan sesape sajer yg rajin nak buat k. dipersilakan :)

Jwn jangan tak jawab



4 comments:

kayteeze said...

Hah..!! Kak tie dah lama jawab tag tu... gambar kak tie masa muda2 dulu... kat link ini
(http://kayteeze.wordpress.com/2008/12/15/tag-lagi/)

CoNniE said...

waduh waduh.. kite baru buat minggu lepas.. hihih.. kire buleh skip la.. hehehe..

iNtAn aIzaN said...

O ye ke

sebabkan kedua2 dah jawab jadi K'Tie and connie diberi exemption :)

connie
dont' 4get to drop something on my guestbook ok :)

miDguRL said...

alamak den kone la plak...opsss xnmpk x nmpk haha