Monday, April 27, 2009

TerInGat En HubbY yg JauH di Sane

Org nmpk kite hepi jer kan..tapi tak rs apa yg rs kite rs skang..

"tak sedih ker, tggl sensorang" "apelah, lain kali ikutlah suami gi sane"..Hanya DIA yg tahu perasaan ini. Org hanya mampu berkata bukan merasainya kan..Klu lah sesenang itu pengorbanan yg harus ditelan. Org tak th kan, setiap solat tidak pernah kering air mata nie kuar..hnya doa pengirim rindu utk si dia..Dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yg berpanjangan.. dan semoga kebahagiaan dan kegembiraan sentiasa di smpingnyer

Sedih sgt..Mggu lpas my hubby sbuk dgn aktiviti kolej. Sbgi pengurus, bnyk ms yg perlu die korbankan. Nop, tak pernah sy salahkan die. Th die sbuk dgn jadual yg tlg dttpkan..Cm kkdg tertunggu sms and call dr si dia.. :( ntahlah, air mata nie senang sgt kuar bile teringt kan die..

Sebagai isteri, setiap saat..sy akan ttp rindukan my other half tu. wpun jauh, sy ingin die rasakan kehadiran sy.

sbb

sy akan ttp syg + rindu pd dirinye slalu :(

cengeng nyer hari nie..


8 comments:

CoNniE said...

haihh.. ciannyer dia.. sabar lah yea... makin jauh makin rindu yekk.. hehehe..

PadNani~~{@ said...

Emm..besarnya pengorbanan dan kesanggupan ko jauh2 ngan hubby zan..kalau aku pun mau sama mcm tu..agaknye x lalu mkn x lena tido semua:(

Sabar ye Zan..moga kesabaran dan pengorbanan ko berbalas satu hari nanti! Susah skrg utk kesenangan ms depan insyaAllah..hanya Dia yg tau apa yg terbaik utk kita.

Kalau ko nak share ape2 ngan aku..bole emel or ym zaqyna_nani@yahoo.com k.

Take care zan

Fara_Adura said...

Alaa..ciannya..bese ar tuh..Memang kalo salah sorang xde,memang otomatik rasa sayuu je kan..

xpe2..sabor banyak2 je zan.Balik nanti, peluk ur hubby jangan lepas2 da k..hehehe

ain husna said...

k.ezan, be strong yea ;)

DianaFirdaus said...

HI Zan,

Ler cian nyer dia,tak pe..
Kna banyak bersabar...Nanti bile2 free leh jumpe n manaje puas2 eh...
Anyway,kalau dia tak leh balik,awk jer gi sane...hehehheh

iNtAn aIzaN said...

terima kasih kengkawan..

smalam, mmg sedih betul..Lpas tue plak bile ada org ckp2 psl kite kan. Org cuma nmpk kat luar jer kite tersenyum, kat dlam, Tuhan jer yg th :(

Nani, tue jgk doa aku.smoga semuanya akan tblas satu hari nanti

Connie, teringt pepatah lame..syg isteri tinggal2kan :) mmg rindu sgt kat En hubby tue

Farah, mmg klu die balik tue mmg tak pernah berenggang tau :)bukan slalu bantal polok sy tue balik

Ain..terima kasih.K'Ezan nak jadi cam Ain lah. Take it as positive side

Diana, tuelah.maybe one day Ezan pulak pegi sane kan. suprisekan en hubby tue kan

AmiYs said...

ye... amiys pun slalu igt hubby kat kpg... org2 yg dekat ni mmg diorg x fhm... lg best ayat, 'ala, ape salahnya berkorban.'

klu kena kat diorg tau la camne rasa...

xpe, same2 kita doa leh dekat balik dgn hubby...

wahhh... rindunye kat abg misaiku...
ekekeke...

miDguRL said...

cian akak...org hanya mmpu ckp sabar huhu..klu org nnti mau nk ikut gak, x kire hehe

husband akak dok mane?