Thursday, April 30, 2009

aRgH..rs cM nAk maRAh !!!!!

tengoklah nie, sibuk dok klik2 terus hang jd camnie..asbestos sungguh lah :(
kengkawan tahu ape yg buat sy nak marah sgt hari nie
hari nie last day hantar E-Filling borang e-Be :(
dr pagi td try msk, asyik hang jer
dah lah thn nie dah kn isi utk my hubby skali
hampeh betul kan...
tak kan lah semua org pun mcm sy jugak
terkedek2 br nak isi
msk2 jer web LHDN, note nie yg kuar ye
"Talian kami sesak, sila layari perkhidmatan kami bermula 1:00 pg hingga 7:00 pg"
p/s: Ayat nie diubah sedikit dr yg asal :)
wooooo..die ingt semua org ada internet kat rumah ker..pastu sp pulak yg nakberjaga malam nak isi form nie

tapi kan kengkawan..bile pikir balik.It's all back to my fault jugak and maybe anda yg kt luar jugak yg sibuk dok tekan2 nak wat e-filling tue :) sbbnyer LHDN dah remind lame dah utk buat n isi borang nie..Salah sendiri kan, suka nak tangguh2 kan.

dan seperti tahun2 yg lepas..sy berjanji nak isi form nie awl2 so takdelah kelam kabut nak isi borang last minute nie
(p/s: setiap tahun pun janji, tapi mmg dah tabiat kan, suka wat keje last minute..hehe..aizan..aizan :P)


so kengkawan especially yg belum isi mcm sy lah, marilah kite same2 mengisi borang e-Be tue yer :)
hopefully lpas lunch dah boleh masuklah kan

Chayok2

1 comment:

CoNniE said...

huhuhu... sabor je la ekk..