Tuesday, December 31, 2013

-::ToMaZ ShoeS::-

Actually nie sambungan dari last week event yer ^_^

Korang pernah dengar Tomaz Shoes
Ezan pun baru jer tahu pasal Tomaz shoes nie
semuannya angkara my bro yang nak sangat beli leather shoes kat Tomaz Shoes nie..korang sure tahu punya lah..kasut ala-ala 'Wak Doyok"..macam kat bawah nie

Jenuh betul..Mula2 kami ke IOI Mall Puchong..sebab Tomaz shoes ada bukak booth, tapi my bro tak jumpa pulak kasut yang die cari. Then kitorang terus google search HQ utk Tomaz Shoes..nasib baik cuma dekat Taipan USJ jer..so kami straight ke situ.

Besar jugak outlet dekat USJ nie. Rambang jugak mata :P Ezan yang pada mulanya nak meneman my bro, terus tersangkut jugak beli kasut kat sini hehe..terus sambar 2 pasang hehe. Murah wei...2 pasang, Ezan boleh dapat RM78 jer hehe..bolehlah buat kasut jenjalan kan :)

Nie kasut yang Ezan dapat ^_^



Yer..kaki Ezan mmg panjang + besar hehe.. Tapi kasut merah pink tue chomel kan. Rasa cam princess pulak (perasan) 

So kengkawan kalau nak tahu pasal Tomaz Shoes, korang boleh click link nie Tomaz Shoes. And i would suggest u all pergi terus jer ke HQ Outlet kat Taipan USJ (Sebelah CIMB Bank) ..lagi rambang mata tau.

Ok Chow :P

1 comment:

Airin Diana Anuar said...

wah memang cun kasut ko!
tak ajak ponnn!!