Wednesday, December 18, 2013

-::Big bAd wOLF 2013::

(Entry lame, yang baru nak publish hehe)

Sangat teruja Big Bad Wolf 2013 kali ini
Sebab iolls..pergi sampai 2 kali tau ^_^ itu kira terujalah kan (Agaknya, kalau pergi tiap2 hari kite panggil apa ek haha)

Big Bad Wolf kali nie, Ezan pergi dengan kawan2 jer. Kalau En Hubby ada, sure ajak die :)  and yang most memorable lah sangat2, tahun nie Ezan pergi dari malam sampai ke pagi yer kengkawan. First time pergi (10 Dec) kami sampai kul 10.30 malam sampai pukul 3 pagi. 2nd time (13 Dec) pergi dari kul 2 pagi sampai 4 pagi. Tapi korang walaupun tgh malam sampai ke pagi, tapi orang ramai giler kot. Masa tue baru terasa orang Malaysia nie rajin2 membaca rupanya (or suka beli buku2 murah) hehe. Tak kisahlah apa alasan pun kan, tapi its show a positive way kan. Ezan tengok ada jugak family yang bawak anak2 diorang. Oklah kan, untuk menanam minat membaca kan.

Me as usual, kononnya banyak membeli buku- buku self help nie (which i don't know bila boleh katam semua buku) plus adalah2 beli buku novel sikit..sikit jer tau :P (sebab beli yang dulu pun tak habis baca hehe)

Pada kawan2 yang tak tahu, Big Bad Wolf ini adalah Jualan buku (mostly English book) yang sangat murah, discount up to 75% -95%. So kat sini boleh dapat buku start from RM1 tau. Even hard cover pun you still can get cheap price. Serious wei. Semua buku ada kat sini, from children book, self help, fiction, non-fiction, cooking, travel, automotive, etc. Kiranya satu family boleh shopping buku kat sini je lah ^_^

Oklah, jom layan gambar that day, korang mesti tak percaya ini waktu pagi tau :P








Oh sebenarnya nak share dengan kawan2, buku2 yang Ezan beli. Gambar dalam tab lah pulak. Lain kali k :) Gambar ni pun sumbangan ikhlas dari Airin. terima kasih ek Airin hehe.

Update hasil tangkapan utk Big Bad Wold 2013





Ok Da ~~

4 comments:

Airin Diana Anuar said...

Lets do this an annual event for us ek?
hehehe
kalu tak, punya la susah nak jumpa. blum lg ko pindah tg malim..opss

Nurulaizanhusin said...

Boleh jer :)

Harus kena pergi malam hehe

Mummy AwwalHariz said...

amboi... apesal tak citer jmp ex opismate... hihihi

Nurulaizanhusin said...

alamak Niza, lupa plak ek nak masuk cite, nnti orang edit haha