Friday, July 05, 2013

-::LePaK @ LEe gARdEn pLAZA hATYAi::-

huh

panjang betul entry jalan-jalan cari makan Hatyai nie huhu

Balik dari jalan2 kat Santisuk and YongDae market, kami terus ke hotel. Berkemas untuk check out. Ingtkan dapat check-out lewat tapi kena bayar pulak. Jimat punya pasal kami kuar jugak on time hehe

Kami naik tuk-tuk dari hotel ke Konsortium opis. tak larat nak jalan dah. Lagipun berat dok heret bag :) Sampai Konsortium opis kami tumpang letak beg. Don't worry dijamin tak hilang because memang ramai yang letak kat situ. Walaupun opis kecik jer tapi lengkap. Ada toilet (boleh mandi), surau & tempat menunggu.

Kami berjalan2 kat shopping complex area Pekan Hatyai nie sampai lah Lee garden Plaza. best woo rupanya dalam nie :) harga?? lebih kurang same jer dengan Malaysia. Cuma yang best kat dalam nie because of suasana, design kat dalam nie. Kami...mcm biasa ambik gambar je lah hehe.

Lepas bergambar, kami lepak kat McD sementara menunggu tiket bas balik kami. Rasanya ada sejam lebih jugak kami lepak sn. Oh ya, McD sini tak halal ek. Kami pun makan fillet ikan jer..










cukuplah kot entry pasal Hatyai. jenuh dah menaip nie. kite cite psal lain pulak yer..