Friday, August 28, 2009

-::SMaLam bERbUkA apE kENgKaWAn???::-

Smalam ms buat roadtour kat blog kengkawan blog terjumpa lah resipi roti gulung cheese..kebetulan pulak bahan2 die smua ada kat rumah. terus teringin :D (tapi ampun tak ingt pulak kat blog sape..dush sebijik kat sy yer, pelupa ya amat hehehe)

Jadi smalam, Ezan mmg tak singgah lansung kat bazar ramadhan (kebetulan hujan lebat pulak!) terus balik rumah. First, buat pengat pisang (makan sorang jer pun beriya nak buat mcm2 hahaha) tak bnyk pun kengkawan bolehlah utk 3 kali makan :) senang jer kan, Ezan th rmai yg th buat :P


dah 6:45pm, br lah buat roti gulung tue. Senang bangat lah kengkawan+pastu kenyang jugak. Mmg Ezan berbuka makan roti gulung tue + pengat pisang jer ;P

sj nak tempek gmbar berbuka smalam..enjoiiiiiii


taraaa..roti gulung cheese..yummy..yummy



close up sikit hihihihi ;D

Pengat pisang..


Juadah berbuka puasa :)


7 comments:

~Pn.Ilah~ said...

erm..nyum2 sedapnya...bg lah link utk resepi roti gulung cheese tuh. blh sya mcuba gak...hehehe

dianafirdaus said...

urrrr...terliur diana tau....heehehehe.
nampak sedap ler!!!!nak receipe leh..nak cube wat...leh makan ngan hubby nti ;)
dua2 menu eh..maklum ler saya ni 'tersangat'rajin (tak berape rajin sebenonyer)ke dapur sebelum ni...hahahahaha

semalam makan KFC dgn hubby jer ;p
fren,take care!!

lynda said...

nyam2...sdpnye..kena belaja buat gak ni..heheh

.::WaNiE::. said...

roti gulung cheese tu kan mmg nampak sedap, upload la resipi :P

faRra said...

akk..
roti gulung cheese tu nmpk cm best jew..
upload resepi plz..
nk gak try..
hEhehehe..

kayteeze said...

Ezan berbuka sorang ke ? Kalau kak tie pun berbuka lebih kurang je bila sorang2...,

Kak tie teringin nak rasa roti gulong cheese, hehe...

azieaz said...

wey..mkn ni je bebuka??? diet ke?? gileee aar..kalo aku mkn ni je..celah gigi je ni..hehehehe