Wednesday, August 19, 2009

-:: MeNcARi hObI Yg hILAnG :D ::-

Nape ek teringt tajuk nie... :P

alahai bukannye ape kengkwn. Duduk kat rumah sengsorang kan..balik jer keje, mandi, solat pastu tgk tv smpi ler ttido. Selalunye hari jumaat mlm br lah sibuk sikit..nak kemas rumah, basuh baju.. iyelah kang klu En hubby balik, terkejut pulak die tgk rumah bersepah. duk sorang jer :P (pemalas betul bini orang nie) Bosan kan, tk th nak buat aper. Atas idea kwn2 lame, diorang sbuk suruh Ezan buat balik hobi2 lame..

Klu uolls semua perasan kat side sblh kanan blog Ezan nie, ada ezan mention yg Ezan suka buat card..ala2 kununnyer decorative kad lah kengkawan (bukannyer kreatif pun, perasan jer lebih) :) Dulu ms blajar smpilah ke zaman cintan cintun suka lah buat kad..kad beday, wish good luck, org dpt baby..dulu lah tue. zaman tengah rajin.

Tapi bile ingt2 balik. Ezan mmg suka buat kad n bg kat org. takpelah klu tak lawa pun kan..yg pntg ingatan kite.

disebabkan ini jugak + nak ilangkan rs bosan tue. Ezan ingt nak start balik lah nak buat card2 nie. nanti ezan try buat then bolehlah share dgn kengkawan kan..Nanti uolls semua bolehlag bg komen2 membina nie ek..

so wait for my update k ;)

see ya~~~~

10 comments:

zee nazeri said...

Same ler kita Ezan..
Balik keje tak tau nk wtpe..
Org lain bleh gak manja2
ngan hubby..

iNtAn aIzaN said...

yelah zie :(

balik keje terus jd bisu ek
tak tahu nak borak dgn sape

erm, jom kite tambahkan hobi baru kite :)

.::WaNiE::. said...

salam kenal ezan,

hmm stamps tu beli kat ebay ada, kat book shop ada, kat website scrap-n-crop.com, free beli magazine

kalau rajin jalan-jalan pegi the curve mmg banyak kedai2 jual stamps + barang2 utk buat card :)

~Pn.Ilah~ said...

Bgslah tuh ezan..at least xdaklah busan sgt..aku pon duk sorg2 so kejenye tgk tv jerlah pastu tido...en.hubby akak tgh bln 12 baru lik..so takyah ngemas umah lg takper..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Ops..akak bkn aku..nk tanya:: Jaafar kt mana skrg nih??

PadNani~~{@ said...

Salam Zan,

Emm..nanti jgn lupa share tau..kad2 yg berjaya di buat. Seronok kan bg orang (esp yg tersayang) kad yg kita buat sendiri. Sentimental value gitu.. Bila ada hobi,terisi jugalah masa tu kan:)

dianafirdaus said...

yeay..leh ler dapat kad dr izan nanti ;)

iNtAn aIzaN said...

Salam K'Ilah,

Owh, Jaafar kat Penang lah kak
lecturer kolej Mara kat sane :)

Aduhai diana, kad nyer tak buat lagi, Ezan buat dulu, nanti dah siap, kite share same2 k ;)

kak tie said...

Ezan, kak tie pun suka buat2 kad ni... tapi tak berkesempatan. Ezan buatlah, boleh buat kad raya sendiri. Tentunya penerimanya merasa istimewa....

iNtAn aIzaN said...

Salam K'tie

bestnyer rmai yg support nie
bersemangat nak buat..insyaAllah, nnti Ezan buat..nanti komen k ;)