Tuesday, March 31, 2009

YE..Ye DpT AwaRd :P


Adus, berbangga sungguh sy :P terima kasih buat sahabat, Nani..sebenarnye tak layak lagi rasanya nak dpt award nie (warh gaya mcm dpt award pelakon popular pulak hehehe) masih bnyk kekurangan berbanding kwn2 blogger yg lain.

Simple blog, just a coretan hari2 dan apa yg terjadi di sekeliling hidup orang yang bernama Nurul Aizan

Terima kasih nani dan kwn2 yg lain yg sudi membaca dan mendengar luahan hati nie

terima ksih jugak utk comment2 yg membina, idea2 dan nasihat :)

buat teman2 baru, selamat berkenalan dan hopefully kita akan ttp menjadi sahabat selamanya..Mungkin satu hari kite akan dpt bjumpa di luar pulak kan..sape tahu, insyaAllah..

Sesungguhnya sy amat menghargai persahabatn ini..

Welcome to my blog..

:) Da, assalamualaikum

p/s: Owh yer, Nani..aku nak letak award yg ko bagi kat side sebelah kanan. Biar selamanye kat situ..thanks nani..syg ko :)

1 comment:

PadNani~~{@ said...

letakla zan, nampak award tu..ingat kat aku selalu ek=)

zan, kalau aku balik msia nnt..ade rezki, nak jumpe kwn2..kat umah aku je pun xpe. Tapi, tulah, kalau dah balik tu..rasa mcm cepat je ms berlalu..lari2 terkejar ke sana ke mari.Tau2 cuti dah abis. InsyaAllah, ade rezki.. kita gather2 ye=)

Ko selalu balik btg kali x?
K Zan, take care..Luv U too sahabat!