Friday, July 25, 2014

-::Selamat Hari Raya Aidilfitri 1435H::-

Hari nie keje semua mood ke laut yer ^_^ (cakap utk diri sendiri nie)
Semua dok pikir nak balik kampung jer kan.
Xper...jgn risau yer kawan2, hari nie Jumaat, sekejap jer kan hehe

So Ezan nak ambik kesempatan nie nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri
& Maaf Zahir Batin

Minta maaf kalau ada salah dan silap semasa Ezan menulis kat sini ^_^
Mungkin dengan sengaja atau tidak sengaja Ezan bebelkan kat sini
Sesungguhnya takde niat Ezan nak kecilkan hati sesiapa
Kite kira kosong-kosong yer :)

Kepada kawan2 yang akan travel balik kampung
Hati-hati di jalanraya, Klu terasa mengantuk, berhentilah rehat tau
InsyaAllah, Ezan doakan semua selamat sampai ^_^

Jaga diri baik2
selamat makan lemang, ketupat & rendang hehe

Sayang selalu


1 comment:

Jari Manis said...

Ezan : Selamat Hari Raya MAaf Zahir dan Batin..ye sama-sama kosong-kosong jugak dari JM ni..JM pun masih di opis x der mood nk keje terus baca blog jap huhuh..matilah kalau rezeki tak berkat hohoh..Kejap lagi dh nak balik jam 4.30 ptg

Ezan..hati2 ye wlalau di mana juga berada ek