Monday, February 10, 2014

-::SaFiQ RahIm & ZanDra WedDing::-

Semalam g wed Safiq Rahim and Zandra
^_^
Safiq Rahim nie kira 2 pupu dengan Ezan. Ezan pun panggil mak ayah die Pak Teh and Mak Teh. Walaupun jarang jumpa tapi usually raya mesti jumpa punya lah

Huish, ramai betul orang. Ada jugak media yang datang, kawan2 artis die. Cuma pemain bola tak nampak hehe. Agaknya diorang dah datang masa die buat kat Golf Resort hari tue. Kat sini maybe untuk jiran2 and keluarga..Nasib baik rumah sedara mara kat sini dekat, sementara tggu pengantin, Ezan lepak dulu kat rumah makcik yang lain :) panas wooo klu nak tunggu bawah khemah. Lagipun orang dah Q nak duduk pulak.

Oklah malas nak cite banyak, jom kite layan gambar jer k



Wedding card Safiq & Zandra





Yang bawah nie pulak, pre-wed photo frame yang diletakkan di laluan utama khemah pengantin




& pelamin Safiq Rahim & Zandra..Nice kan


dah lah kot ek..banyak dah rasa gambar wed die. Ezan pun tak dapat ambik gambar dengan pengantin :) ramai orang sangat. Beruntung makcik2 Ezan yang pegi night before. Ada malam berinai utk family members. So sakanlah makcik Ezan ambik gambar hehe

Nota Kaki: Tinggal seminggu jer lagi nak ke Guangzhou..Horey ^_^

4 comments:

Airin Diana Anuar said...

Cantek nye Zandra tu! putih melepak. gebu gitew

notes: have fun at guangzhou!!!

Nurulaizanhusin said...

Airin,

Ha Zandra tue mmg cantik wei. Aku tngk keluarga die pun putih2 belaka hehe

Jari Manis said...

Ezan...just nk bagi tahu pengantin so sweet...lama betul JM tak singgah sini..aha..menghitugn hari eh..Guangzhou mmg best..kalau ada peluang nak pegi lagi ehehe...JM lak hitug hari nk ke Krabi hikss tak nak kalah tuee

Nurulaizanhusin said...

Amboi JM..berjalan saje yer. Best lah :)

Ezan kuota tahun nie, cuma tinggal family vacation ke kuching jer lagi :)

oh BTW Ezan dah selamat pulang dr Guangzhou :)