Monday, April 11, 2011

-::sELeSaI sudE::-

Hehe..
Selesai sudah satu keje "Tet"
ooo Jgn pikir bukan2 yer sahabat2 sekalian
sebenarnya Ezan br settlekan aktiviti kami kat Langkawi
ingat lagi entry nie


Ezan, hubby & keluarga akan ke Langkawi
8 May nie smpai 11 May
Alhamdulillah
semua dah settle
dr schedule utk aktiviti2 kami kat sana nanti
Apartment...nie kena ucapkan banyak2 terima kasih kat En Hubby :D kami dapat apartment MARA..thank B..Lurve U hehe
Kete sewa..kami dpt dr K'Ina..bukan tue jer kami jugak promotion discount untuk Island Hoping n discount 2 ringgit each utk cable car..uish..uish best kan
so besok jugak Ezan akan bayar pendahuluan kat K'Ina :)

Cuma yang tak bestnya,
adik lelaki Ezan...As
tak dapat join smpi 11 May
die kena balik awl
9hb dah kena balik
ada final Exam 1o hb
ape nak buatkan

Tapi takpelah, yng penting first 2 days kami sekeluarga akan sama2 gi bercuti
semoga selamat semuanye...
Amin...

Langkawi wait for us k :D


2 comments:

zee nazeri said...

Bestnyerr..Happy Holiday Ezan & Family..

Nurulaizanhusin said...

Thanks Zee :)