Tuesday, April 19, 2011

-::KitE bAkOr, kITe bAkOR::-

Huhu..mood geram sampai ke hari nie L Nie cite jumaat malam yang lepas..Macam biasa ah kan, kalau En Hubby tak balik Ezan balik rumah mak Selalunya lepas keje, Ezan shoot terus ke rumah mak

Jumaat lepas tak sempat, so lepas balik keje barulah nak sibuk2 kemas rumah, basuh baju segala. Pukul 10.30 malam baru nak balik rumah mak kat Batang Kali. Selalunya dalam 1 jam suku baru sampai

Disebabkan lapar sangat Sampai kat Damansara, Ezan berhenti kat Drive-Tru McD Alah kat Petronas besar kat tepi jalan NKVE tue Kan ade drive-tru untuk McD.Selalu pun Ezan singgah situ kalau lapar. Malam tue pulak budak2 McD nie wat hal Ezan order Double Cheese Burger set..besar. Diulang besar tau :D Sebab lapar lah teramat sgt (sbb tadi dok sibuk kemas rumah) Pastu boleh pulak diorang Cuma bagi air coke jer Diorang suruh tunggu 3 minit..and suruh Ezan tunggu kat depan

Ezan tunggulah

3 minit..7 minit..10 minit...15 minit.. Which masa nie dah berangin sangat dah Nak keluar kereta pulak..Ezan Cuma pakai baju tidur Sabar lah jugak..walaupun masa nie rasa dah bengang sangat Lagi2 pulak bile tengok kereta2 lain boleh jer terus dapat kan Selepas ½ jam..Ezan keluar jugak kereta

AT Last

Tebalkan muka jugak,,dengan pakai baju tidur Ezan masuk kat dalam McD tue Tanya mana burger Ezan kan..kecoh sekejap kat Kaunter tue Yang paling geram diorang baru realize yang Ezan tak dpt burger.Masa nie rasa nak “terbakar” jer. Barulah nak terhegeh2 bagi burger.Siap konon nak bagi free air

Hello…ingat kite nak sangat ker

Terkejar2 diorang nak bagi burger kat Ezan...PADAN MUKA & I said..Saya tak nak air nie..buat aper, sy dah dapat air Bagi je burger i

& Lain kali please..jangan buat customer marah

Then Ezan terus start engine..blah

PADAN MUKA sekali lagi. Terkebil-kebil die

Takde mood lansung nak makan McD..

L


4 comments:

zee nazeri said...

Sabor Ezan, jgn bakor, kecian org lain nk mkn mcd..hihihi

iNtAn aIzaN said...

Haha..tuelah
:)
kena wat aper nie..
terpaksalah boikot sebulan mcD haha

dangarumbia said...

Masa tu memang marah kan Ezan...

Tapi kan Ezan... bila difikirkan semula, itu hanyalah......

Cobaan.... ekekeke..... Mujur ada rezeki lagi tu. Kak tie dulu, tunggu punya tunggu (kat kedai makan lain), orang lain semua dah dapat, tapi yang kak Tie order tak juga siap. Rupanya tak ditulisnya.. Minum air je la jawabnya.

iNtAn aIzaN said...

Tuelah kan K'Tie..

Agaknyer sebab lapar kot
Tue yg geram sangat..
huhu

Nasib baik tak bakor :)