Thursday, May 14, 2009

MuSim JcArd ...LaLaLa.. :P

Warh..Jcard sales..hoooooray :P
Sy mmg giler Jcard ek kengkawan.Sejak zaman solo molo smpilah ke sekarang. Cuma skang tak adalah berusaha nak pegi Jusco yg jauh2 sgt tue..tapi bile ingt dulu2 (mcm lame sgt jer ko ni zan :P) mmg giler betul.Sanggup ambik cuti smata2 nak g Jcard..tak kiralah kat mana2 area pun (lembah klang) haha. Wpun tak adalah membeli bnyk sgt pun. Apa yg best sgt ek..Sy rs psl nie kot:
1. Sbb diorang bg discount2 giler..20%--70% (wpun ada org kate sbnarnye Jusco dah naikkan harga then die bg discount maknenye hargenye sm jer cam hari biasa, peduli ape kan :P)
2. Bile kite beli barang n hit RM100 then kite boleh dpt voucher..RM100 dpt RM10 :)
3. Selalunya Jcard nie hari2 biasa, so dpt lah lari dr keje hahah (pemalas betul)
& of course Jcard is for members card saje..sape yg tak ada card tak boleh msk tau :)

So kali nie, sy pergi Jcard Puchong..Pegi sekejap jer pun waktu lunch, tapi balik terlajak sikit lah ;P Niat sebenar nak teman member jer. Last2 gue pun "terbeli" same..Asbestos sungguh hehehe
Sy beli langsir+rug bathroom+pengikat langsir..(see tak bnyk kan, skang sy sudah pandai berjimat) tapi kan kengkawan, 3 barang nie jer dah seratus lebih tau ;( Lupa plak nak bgth, ada tragedi ms pegi nie..tangan sy telah luka yer..sbbnyer ditolak org n terlanggar dkt rak bantal. Nielah akibatnyer klu degil yer kengkawan
degillah kah aku ek :P

Smalam pun sy "singgah sekejap" kat JJ Bukit Tinggi Klang..teman member jugak..tapi kan smpi jer kat sane dah ternampak sale Handbag Carlo Rino..warh sgt teruja. Klu ikutkan hati dah beli dah tue tapi teringat pulak bulan 7 nie sy nk gi Bandung n kengkawan opis nie, jd terpaksalah dibatalkan niat yg mulia nak mmbeli handbag tue :P
(Mulia betul niat ko tue yer Zan :P)
Oklah, sj je nak tempek gmbr kat bwh nie...Layaaaan :)





Tanda budak degil..sgt pedih tau :(


4 comments:

PadNani~~{@ said...

wah..shopping ye..best2! shopping is theraphy kan *_*

xpe, handbag carlo rino tue mintak cik abg la belikan..utk yg tersayang sure apa saje kan ^^

Hafiy nak ikut auntie ezan g Bandung leh?...telekung kat sana cantik2 n murah..i likee tau!

P/S: uish..jgnla notty2..cik abg dah la jauh..take care tau!

DianaFirdaus said...

wow..shopping sakan nampak..
hehehe..biase lar pompuan shopping memanjang...
kalau sy nak lepas stress pun sure g shopping,kekadang tu beli tah ape2,dh tak kira pun..asalkan shopping :)
Kat Jusco Mid Valley ni pun ada sale..

Murah2 kan..errrrrg..
Maybe nak gi kot sok..Melayang lah duit nanti...huhuhu

kayteeze said...

Ooo....kak tie tak de card gitu, sebab malas nak isi borang, hi hi..

Napa pulak dengan tangan tu ??

miDguRL said...

kak, arie nie kt OU Jcard so gie r serbu...heheh

***gerammm, slalu depa wat time blm gj..nyampah hakhak