Wednesday, May 06, 2009

KoPiTiAm..kOpItIAm...

Warh..skang sy sudah ada hobby baru yer kengkwan..lepak kat kopitiam :) best tau..mcmanelah tak bertambah2 gemuk ko nie aizan :p kat area USJ and Subang nie bnyk sgt kopitiam2 nie tau..Mcmana asalnye boleh terminat nak mkn kat kopitiam nie? Mula ikut kwn2 jer..skang dah jadi addicted pulak..hahaha. Bestnyer klu lepak kat tempat2 mcm nie, sbbnyer kedai die bersih (tak tahulah kat blakang kan hehehe), ada WiFi tau best betul & sgt effecient (takdelah lame sgt menunggu makanan), and rege pun boleh tahan.. takdelah mahal.

Selalunya klu pegi kopitiam nie, sy suka order hot choch with Kaya & Butter Toast (nie Hasni sbb ko lah aku suka benda alah nie :P)..memang best. klu tak caya cb try :) nie kire menu wajib klu dtg sini
Makanan lain pun boleh tahan..Smalam kami ambik mee gorang and Keay teow..Boleh tahan.Erm mmg best..Slalunya Ezan n kwn2 suka pegi PapaCharm Kopitiam kat Taipan (betulker nie, pedulikan ejaan nyer yer kengkawan) and uncle John kat Summit..bestnyer..
Jom layan gmbr2 kat bwh nie..masyuk kan :)
Note: Pg nie, saje2 gatal2 google psl kopitiam nie..rmai yg kate tak halal..warh betul ker? tapi yg Ezan pegi nie ada tanda halal tau..tak tahulah pulak if diorang tipu pulak :(

3 comments:

Fara_Adura said...

Wahh..fara pon ske kopitiam gak..tapi ske old town..kopinye..perhh..memang masyuk ar..ske2..:D

Sedapnye tgk makanan2 itu..ske...:D

ain husna said...

laaa..k.ezan keje kt proton sini jek rupenye.dekat la kite.

ofis sy kt usj 21..blakang petronas y de kfc tu..hehehe ;)

iNtAn aIzaN said...

Warh kite gang lah farah

tuelah td ms Ezan google n msk forum psl Old town Kopitiam nie ramai yg ckp tak halal..especially on noodles die :(

betul ker ek

To Ain

warh dekat jer..nanti boleh lah kite jumpa ek :)