Monday, May 11, 2009

aNUgERaH dR tEmAN..thANkS mID

terima kasih buat junior ku MID kerana telah menghadiahkan award nie :) MID akak rs blog akak nie biasa jer tau..tapi rs bangga pulak sbb dpt award nie. Masih ada yg mengikuti cite2 kat blog sy nie..thanks MID..syg ko..muaahhh :P


The rules:

1. Copy award di atas utk diletakkan di blog anda

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie


  • She's my junior..SMK KKB in memory :)
  • Tengah menghitung bintang..ups hari utk Big Event die. Tgh berdebar2 tue :)
  • Rsnye ms duk hostel dulu budak nie tak pernah rambut panjang..asyik rambut pendek jer. Skang jer tetiba jadi ayu2 gitu..cun tau minah nie
  • Budak Sg Tengi...
  • Blog die chumel sgt..compliment ikhlas nie tau :P

3. Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya

  • Isteri kpd En Hubby, Jaafar Sidek B Mohd Ani..13/5/2009 genap 5 bulan bergelar Puan :)
  • Lately sgt cengeng/ sensitif..nape ntah :( sikit2 nangis..sikit2 nangis..
  • Lately jugak, mcm tak boleh nak bg perhatian for whatever i did..sgt k/kabut yer. dengan kata ringkasnyer, tak effecient lansung..Keje bnyk pending :(
  • Tak suka menunggu..sgt marah yer klu kn menunggu nie (tak sedar org kn tunggu die jugak :P)
  • Dulu (sebelum kawin :P) sgt suka buat kad2 chumel utk birthday kawan2, keluarga, BF (en hubby sblum kawin yer :P), kumpul novel, magazine & DVD cite jepun -->skang sgt tidak rajin and tak berkesempatan lansung
  • Sejak kawin nie, minat memasak pulak :) suka try resepi2 baru..Alhamdulillah, setakat nie En Hubby tdak banyak komplen yer
  • Anak sulung kepada 5 org adik beradik..besar t/jawab tau
  • wpun Nama Penuh NURUL AIZAN tapi family panggil INTAN :) tersasar sungguh..hehe
  • Addicted utk share stori mori kat blog skang nie :)
  • Dah kenal ramai kawan kat 'Alam Maya" nie..thanks to blogger :)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka

(warh sgt susah nie :P)

  1. Nani aka Ummi Hafiy..sahabat di alam persekolahan, hingga ke Diploma (satu sek & satu U) :) lama terpisah n jumpa kat sini.. Oman--Malaysia. Syg ko Nani :)
  2. Farah Adura..Ummi kepada Sofea..anak dgn mak sm2 chumel :P
  3. Azie..Sahabat di sek rendah, sek. Men..baru jer dpt baby gurl.Tahniah Zie.Chumel sgt anak ko
  4. Connie..bersahabat di alam maya..Die suka lepak JJ Bkit Tinggi heheh
  5. Ain Husna..Other half of her tertinggal kat Kapal :)
  6. Apash..Mama Qaseh.Tahniah Apash :)
  7. K'Tie..Org yg bnyk membebel..bebelan bernas tau :P
  8. YatEkhram...menghitung hari menanti org baru :P
  9. Izzati..sahabat dekat tp jarang berjumpa "wink" :P
  10. Amiys...Husben nyer di Penang, sm cam sy :)

& utk smua kwn2 blogger sy..anda juga layak utk menerima award ini :)

7 comments:

ain husna said...

k.ezan.
terharu hy!

thanks=)

PadNani~~{@ said...

yeayy dpt award! *_* Hafiy suke!!

tq zan

ku x sempat nk berblog la zan! tu yg kosong je umah..

CoNniE said...

hohooo.. ade homework.. akan diusahakan..... yeay..

Yat Ekhram said...

yay! tima kaceh laling!

kayteeze said...

Ada award ?? he he..nanti kak tie ambik, ya...

Mrs Azmar said...

thanks ezan..

tp skang ni bz le jaga baby..online pon kejap2 je..

nanti dh masuk keje baru wat le eh..nmpk sgt ske mengular time keje ..ahakss..

miDguRL said...

mekacih kak wat n ups org ckit hehe..dlu agak kejantanan skang dh sedor haha

mmg b'debor2 ahakkss