Tuesday, August 05, 2014

-::ThroWbacK..IFtAr TogeThEr::-

Satu lagi cite agak2 suam or hampir nak basi haha
Iftar together best buddy hoho. Tahun nie pecah rekod cuma 2 kali jer berbuka dekat luar. Klu tidak banyak kali weh..asyik berbuka luar jer. Tahun nie rasanyer banyak juga jimat hehe..(alhamdulillah sepatutnya)

Iftar pertama dengan best buddy C'Nor. Tak ingat pulak puasa ke berapa tapi puasa yg 'belas' jugak. Kesian C'nor tgh sarat2 die datang. Sambil Ezan nak deliver shawl sekali. Sayang C'nor ketat2. Lupa plak, die pun dah selamat lahirkan baby boy yg sangat chomel ^_^ kitorang berbuka kat KFC, AEON Bukit Tinggi Klang.


Iftar kedua bersama kawan2 di Group Finance. Yes, kwn2 opis lame. Kami berbuka di Maidah Cuisine, Putra Height. Buffet RM39 (adult) and RM19 utk kanak2. Makanan sgt sedap dan Ezan rasa sgt2 berbaloi. Tempat utk solat juga turut disediakan. Sangat mudah..InsyaAllah, tahun depan boleh repeat kat sini lagi. Recommended !!!!



Sedih pulak bile dah lepas Ramadhan nie kan. Sayu sgt..Semoga Allah temukan lagi kita dengan Ramadhan akan datang...amiin 

^_^

5 comments:

Jari Manis said...

tak per Ezan..kongsi je kat sini mana tahu boleh jadi rujukan rakan reader yg berhasrat nak IFTAR kat sana thn depan...kot2 JM pun nak iftar jugak tempat yg recommend tu..murah tu RM39 per pax..harap2 thndepan tak naik harga :-)

Nurulaizanhusin said...

JM jom kite berbuka same2 ^_^ dekat jer Putrajaya ngan Putra Height tue hehe

Farra AM said...

Salam. :-) Jalan2 dari blog JM! :-) Puasa hari tu pun saya pecah rekod, cuma 2 kali jek berbuka kat kedai.. itupun dengan family jugak.. kalau dulu2 mmg every week ada jek bukak ngan member2 kat luar hehe.. maybe this year terasa macam pantas plak.. kan?

Selamat Hari Raya!
Jemput lah ke blog saya dan follow :-)
TQ!

Fara
Fara Menulis Tentang..

Nurulaizanhusin said...

Hi Farra Am,

terima kasih sudi singgah kat sini ^_^ jemput singgah selalu k

Sy dah follow :)

Maidah Cuisine said...

Thank you Nurul Intan Aizan for sharing her experience at Maidah Cuisine with us.

https://www.facebook.com/MaidahCuisine