Monday, March 01, 2010

-::PaRt 2::-

Langkawi, 20-23 January 2010

Sebab aper yer kesana :) Ade meeting kat sane sbnrnyer..so as organizer for the event, so kami2 yg terpilih kat ofis nie kenalah berkampung kat sane hahah. Naik MAS from KLIA and stay kat The Westin, Langkawi. Best sgt hotel nie..untung badan kan, rsnyer klu pegi sendiri tak mampu kot nk stay kat sn hehe




























4 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu the westin tu mahal kan?

bertuah badan

~~rosman~aireen~~ said...

Best nye gi Langkawi!! tak shopping ke aizan?

iNtAn aIzaN said...

Wanie..

aduhai, mahal sungguh klu nak stay kat hotel nie..
nsb baik dpt pegi free hehe

Airin,
aku tak smpt shopping ape pun :(
eh, tapi aku join treasure hunt yg buat kat Langkawi 8/4 nie
bolehlah shopping kat sn hehe

airin diana said...

wah2, bestnye. ko join ek langkawi tu? aku mula2 nak join, mmg murah la. tp, tau je la. kalau baby Lissa leh bawa, takpela..uhuk