Monday, March 01, 2010

-::CoMbInE cITe yEr :p (Part 1)::-

Fuh..fuh...dah berabuk dah blog nie kot..Sungguh Ezan rindu sgt nak berblogging+ blog walking kat blog kwn2. Tapi :( ms sgt2 jeles lah hehe..sibuk jer. malam balik keje dah tak larat nak bukak internet. Digi broadband kat Putra Height sgt2 lah lembab (bilalah digi nak buat coverage broadband) jadi dgn tahap kemalasan yg sgt tinggi jd sgt jarang diri ini utk mengupload stori mori.

Walhal, bnyk sgt nak cite dgn kwn2 :)
Pagi nie 'line' clear sikit hahah..bos besar takde, yg tinggal bos2 kecik jer, jadi bolehlah 'mengular' sikit kan (kuang hajor lah ko nie !!!) Kali nie kite buat summary utk event2 yg ade gmbr yer

Family Day Proton 9 January 2010

Nie first time Ezan join family day PROTON. dekat 4 tahun kat sini baru kali nie tergerak hati nak join. Uish mmg gamat habis..dekat 20,000++ yg dtg. Venue kat dlm kilang jer..tapi best giler. Tun Mahathir & wife pun dtg. Artis pun dijemput utk memeriahkan event PROTON nie; Nabil + Angah, Mila, Amy Mastura, Ramli Sarip n bla..bla. Ade games utk budak2, mini zoo, rumah hantu..Plak tue ade cabutan bertuah lagi taw..company kete mestilah bg kete kan..3 kete taw :P tapi not my luck lah that day hehe.

So enjoy the pic








Note: En hubby tak balik minggu tue, jadi terpaksalah pegi dgn My bro jer :(


6 comments:

.::WaNiE::. said...

Huhuhu wani sampai masa tengahari buta, amik kepsi, balik

tak tau nak tengok ape

zee nazeri said...

Haachooomm..byk kali bersin baca blog ezan tau...hehehe

aMiYs said...

tu la, lame sungguh ezan x update.. dok tggu.. huhu..

iNtAn aIzaN said...

Wanie datang ker?
husband keje Proton ek?
klu tahu wanie dtg, boleh lah kite jumpa kan :)

p/s: hopefully one day kt dpt jumpa ek

iNtAn aIzaN said...

berabuk dah yer :P
sibuk sikit lah skang..erm

Zee sihat?

p/s: insyaAllah, klu ade masa Ezan buat blogwalking kat blog zee k :)

iNtAn aIzaN said...

Amiys..

aduhai, tuelah skang sibuk sikit
nie barulah terluang sikit hehe
curi2 bukak broadband :)

insyaAllah, klu ade ms Ezan update lg k