Thursday, January 22, 2009

SbuK laH hArI nIE


Pagi2 lagi dah suruh member ambik kan gmbr :p gambar hari nie tau..saje nak send gmbr ni dekat hubby kite yg jauh tue..Hari nie ada 2 meeting nak kena attend. tension ar..

owh..Thanks to this blog ;) i just found my old classmate Nanie (Mama Hafiy)..since kat opis nie dah tak boleh bukak friendster so blog nie jer cara utk cari kwn2 lame..Kalau nak guna internet kat rumah nak kena berebut dgn adik2 pulak..malas lah so kat opis jer boleh berinternet..habiskan duit opis hahahah

My friend.Mama Hafiy nie skang dkt Mushcat Oman (betul ker nie nanie :)) ikut husband die keje kat sane..have a lovely+cute family (husband+cute son)..sgt jeles tgk die :p especially when she got the baby..How's sweet.perharp one day, i'll have one more hafiy like her son. Doakan ek Nani..


oklah...nak kena gi meeting nie..nanti smbg balik k..daaa :)

p/s: Hepi Birthday to my brother Yai (21/1/09) semoga Allah sentiasa merahmati dirimu slalu k..

2 comments:

PadNani~~{@ said...

muscat, Oman=)

sape lg ade blog ek zan..best share story life kan..at least jauh2 camni stil update our frens story=)

InsyaAllah..ur time will come soon! jgn berhenti memohon drNya..

Foreverlove said...

Hi zan,

Enjoyed reading ur blog..
I baru jer join blog ni..
So my blog pun tak banyak post
but your are most welcome to read too..

Take care & selamat Berkenalan...