Thursday, August 21, 2008

TraInNiNG - gRAnD bLUewAvE hOTeL sHah aLaM

erm Smalam 19/8/08, trainning kat Shah Alam..Grand BlueWave Shah Alam, whole day..d objective is to improve our div's visibility towards our customer (erm, lebih kurang lah nie :) the real objective tak bleh lah bgth hahahah
Been nominated to attend this trainning.berat hati sgt nak pegi..apa nak wat kite nie Kulikutif jer, so knlah ikut arahan.sampai kat sane rs cam terkejut sgt..Other div yg dtg semua orang2 lame, managers & above. Dan yg paling terkejut sgt tue, there will be a close summary by each div..
the program goes smoothly..until the end of the program :( dan spt yg aku agak, aku yg kn present in front of all the bosses & my GM..representative for my div..sejuk je tgn aku..10,20 minit..30 minit aku present + question n answer..alhamdulillah akhirnya aku bjaya mlepasi "dugaan" nie. Allah sj yg mengetahui, btape gelabah nyer aku..nasib baik bleh lagi control hahahah. Aku dah tak kira apa diorang nak kate...
B4 balik aku jumpa the consultant for this program..they said congrats to me :) they know who me compared with the others..the brave girl..
:) Go aizan...Go Aizan...Go Aizan

1 comment:

nalieza said...

salam

saya ada baca your post ,ini dah jadi perkara biasa bagi semua orang.
i ada something 4 u come join my blog.
ada ramai lagi cam kita kat sana.

thank.