Tuesday, June 03, 2014

-::AE Glam Couture::-

Assalamualaikum...warh lamenya tak singgah sini ^_^

Rindu nak update blog nie tapi malas jer lebih huhu. Dalam malas2 sempat lagi jejak kaki kat blog sahabat lain2. cuma mungkin jarang nak tinggalkan komen hehe. Minta maaf bebanyak..bile orang malas wat keje macam tue ler.

Lagipun, sekarang nie Ezan sbuk update untuk blog biz hehe. So alang2 dah beritahu nie Ezan nak promote kat kawan2 blog biz Ezan k. Wat biz kecil2an..baru nak menapak je uolls hehe. Doakan untuk Ezan k.

Ezan jual shawl and tudung ^_^ ok..ok memang banyak orang jual shawl kan. Cuma bezanya semua shawl and tudung Ezan jual semuanya Ezan wat sendiri. Dari cari kain, potong kain, jahit lace..cuma hantar kedai jahit tepi jer (tak mampu nak beli machine jahit tepi huhu) . So klu korang beli memang special edition lah..takde jual kat tempat lain nie. InsyaAllah, bila kite buat sendiri kepuasan die lain sikit kan :) dan of coz material yg kt gunakan lagi berkualiti..insyaAllah. Sebab Ezan pun kdg2 cerewet bile bab tudung nie. asyik 'terkena' jer kan ^_^

So bile2 jer korang free, meh singgah blog biz Ezan k. Kalau korang berminat, boleh booking terus kat Ezan k. InsyaAllah ade discount lagi tue :) klu rajin meh click link below k

AE Glam Couture



Jemput singgah semua ^_^

4 comments:

Jari Manis said...

Aha Ezan..dh ada blog biz..no wonder lah blog ni lama menyepi hiks..ok.ok..nanti JM terjah ;-)

Nurulaizanhusin said...

JM..Ezan dah agak JM orang pertama. jemput singgah blog biz Ezan k. Klu berminat, Ezan boleh bg discount lagi tau..promote kat kwn2 jugak k
(sempat lg tue)

FiZ said...

good luck...nanti sy terjah ye :)

Nurulaizanhusin said...

Fiz...jemput singgah :) ade special discount lg tue

jgn lp promote kengkawan k