Tuesday, May 06, 2014

-::AlHamDuliLLaH..Hari Nie BerPuasa Lagi ^_^::-

Alhamdulillah...Hari nie Allah beri kekuatan untuk berpuasa lagi ^_^ tambah semangat bile En Hubby jugak berpuasa huhu..Double Alhamdulillah

Hari nie berbuka kat rumah MIL..klu kat umah MIL usually masakan mmg double sedap (bosan selalu makan masakan sendiri) jadi memang suka jer pergi umah MIL. Cuma untuk seminggu dua nie memang kerap pergi umah MIL. Ezan actually ada project dengan adik ipar :) adalah project kecil2an nie, Shhhhh rahsia lagi project kitorang nie..En Hubby pun tak tahu (hampess betul hehe) biarlah dulu. Bile dah stabil, dah nampak semua baru nak share dgn die. Suprise katenya haha

Teaser dulu utk korang semua


InsyaAllah will be reveal soon..

Doakan untuk Ezan k

5 comments:

Jari Manis said...

ni mesti projek jual tudung shwal ye dok :-)

FiZ said...

apekah...apekah...macam baju...tapi macam tudung pn ada...hehe

ps:ada word verification la.huhu

Nurulaizanhusin said...

Salam JM

Uisk pandai JM teka..nnti bile dah nak jual nnti bolehlah share ngan JM nie hehe

Nurulaizanhusin said...
This comment has been removed by the author.
Nurulaizanhusin said...

Fiz..suprise hehe. Sebenarnya jual shawl..insyaAllah nnti bolehlah Ezan share ngan Fiz jugak k