Monday, October 31, 2011

-::TeaMBuiLdinG at PangKor isLanD BeaCh ResOrt (pArt 1)::-

Well..jangan jeles yer uolls :)
Ezan Br balik dr Pangkor..or paling tepat dr Pangkor Island Beach Resort.
Best..mmg best..hehe

Kali nie
Ezan pg with Group Finance (before this dgn Div lame yer :P)
23-25/10/2011
2 buah bas dr sini
dalam 100+ orang
3 orang share 1 bilik (ramai sgt so kn budget :P)
but it was a great teambuilding+leasure time

1st day 23 Okt
berkumpul kul 7.30
bertolak kul 8.45am (sepatutnya kul 7.30 bergerak :P)
Bas yg lagi satu tu pancit..so kena tggu diorang tukar dulu
so sementara tggu tue kite ambik gmbr dulu hehe

anak2 dara kat Group Finance+bos claim :)

Muka2 xcited nak tengok mcmane cara tukar tayar bas :D


K'Aie, K'Mas and Me :P

Sampai kat Jeti br pukul 11 lebih, ferry yang sepatutnya kami naik kul 11 dah pun pegi. Kami terlambt dr schedule asal disebabkan tayar pecah :D ... so our next ferry kul 1.45pm. sementara tggu Ferry, kami pegi round2 kat Jeti Lumut aka shopping..hehe (Me?? belum lagi hehe). Diorang shopping selipar pantai, topi..uish tapi topi2 kat sini mmg cun2..br RM15. Klu mntk kurang daptlah RM10 kot. Ezan cm try jer..planning nyer nak beli waktu balik nnti (huhu ms blik tak smpt pun nak beli, terkinan sungguh huhu). Tip for the day..Klu nak beli topi2 cantik jangan beli yang kat kdai menghadap jalan tue. Mahal wei..klu nak beli, beli kt kdai yang dekat dlm jeti (klu kuar jeti terus nmpk kedai tue..sebelah kiri)


test dulu..kemudian baru beli yer :D

Me..with K'Aie

with K'Ina (Tax)

Sampai kat Jeti Pangkor, kami straight to Pangkor Island Beach Resort. Lunch dulu (selepas kelaparan yg amat sgt) br kami masuk bilik. Program start kul 4 utk treasure hunt. Our task kena selesaikan kesemua 15 klu..Sebelum tue kami telah dibahagikan 6 kumpulan..Me in Group 6, Group Satria..hoho, we're the warrior ;P tak smpt nak snap gmbr group, cuma yg ade gmbr dgn team GL (our section jer)..layan jelah ek







Huhu..fenat.fenat
hbs treasure hunt kitorang terus dinner..

Program start balik kul 8.30
ada talk till kul 10.30..
& continue with training utk persembahan malam besok..
us with "wedding Pirate of the year"
nak tahu..tggu next entry k..

Da~~~

2 comments:

mEiZ SHA said...

bestnyerrrrrrrrrrrr..:)

iNtAn aIzaN said...

meiz sha...mmg besh :)