Thursday, May 05, 2011

-::HuPdAtE eNTRy nAK Ke LaNGkAWI::-


(Ini adelah hapdet utk ke Langkawi, sila kawan2 jangan bosan yer :D)

Huhu, selagi tak pergi kan :D
Ezan boleh dikira ketua rombongan untuk "holiday" kali nie
sgt mencabar sebab kali nie perjalanan kami naik Airasia
& of coz everything from A-Z Ezan yg plan semuanya
& Sgt berharap semuanya berjalan lancar..amin

So Ezan rs semuanya dah settle
tinggal lg Ezan nak kena call balik agent untuk kereta & bot untuk island hoping..
& besok jugak Ezan ingt nak wat online check-inn..so nanti tak payahlah bersesak nak check in kat kaunter..tggal lagi hntr luggage utk letak bawah jer

Apa lagi ek..
Besok jugak Ezan nak call adik pasal transport nak g LCCT
Rsnya better kami parking kete kat airport je..
sehari lebih sikit jer..sbb nantikan die & bakal tunang die balik awal
nnti kitorang balik next wednesday bolehlah die terus jemput kami jer :)

Erm lagi...
Kena print flight schedule
Remind adik utk "ongkos" nyer jugak :D

Hmmmm
Risau nie..takut termiss out anything kan
Semoga smuanya berjalan lancar kan
Amiin...


Nota Kaki: Saje letak gmbr nie..teringat pulak kat sahabat Ezan nie..Ape kbr lah ko Nora :)


2 comments:

airin diana said...

wah aizan.. nak gi langkawi ek? nanti bleh la bg tips2 trip ke sana.. hubby aku aka en man dah bg hint hujung thn nak gi langkawi. tp tak tau la dah btukar ke bandung plak since last trip to bandung. tp ape2 pn nak gak gi langkawi..
update ye trip ke sana cane..
take care babe!

iNtAn aIzaN said...

airin..

pantang2 pun sempat update blog ek..no hal babe, will update the story..

skang sbuk dgn year end audit..giler. hari sabtu pun kn keje..:(