Monday, July 12, 2010

-::SabARLaH hATI::-

Hari nie, rs tak sdap badan betul

tekak rs payau sgt. Pastu rs cam panas dalam jer

Aduhai..adakah kerna aku menonton World Cup pagi td hehe :)

berusaha sungguh yer ko :P

Tapi sebenarnya since last week lagi..demam sekejap elok, sekejap demam balik

Tapi hari nie rs cam dmam sikit..tetiba rs aircond kat opis nie sejuk semacam jer..iyeker??

ke sbab demam rindukan En Hubby :(

Sengaja tak nak bgth En Hubby yg demam Ezan tak kebah lg, xpelah tak nak rsaukan die. Mmg dr dulu, diri ini telah diajar utk tdak menyusahkan org. Hopefully, kjap lg kebahlah dmam nie.

Hai hati..ko kena kuat taw

Jangan nangis2, Jangan Syedih2 taw

Teringat kata2 sahabat dulu..

"Allah tdak pernah sesekali meninggalkan kita, baik di waktu susah atau senang..Jika kt memerlukan NYA berdoalah, insyaAllah akan ditunaikan"

"Dugaan ini terlalu sedikit klu nak dihitung dgn segala kebaikan, kemewahan yg Allah berikan. Dekatkan dirimu denganNYA, kerna dia MAHA MENDENGAR"

Ya Allah kerdilnya aku disisimu..

3 comments:

zee nazeri said...

Hai Ezan, ade ape2 ke?
Hopefully eh..ade kabar gembira..

iNtAn aIzaN said...

Salam Zee..

apa kbar :)
Blum lagi dear..masih menunggu rezeki tue
Doakan utk Ezan k..

dianafirdaus said...

Hi Izan,
wat suspen jer..hehehe..
tak per ada rezeki tu nti ada ler nti ;)
Jgn sedey2 k...