Tuesday, May 04, 2010

-::JaKEL oH jAkEL::-

Title mcm Ezan ada share jer kat Jakel tue kan :D

takdelah kengkawan..Ezan cm nak share cite mggu lepas

Ezan ke Jakel Sek.7 (dekat dgn Pintu Belakang UiTM Shah Alam)

Mmg best..besar macam kat KL taw

tak smpt lah round kat each level

Ezan cm smpt ke bahagian kain cotton jer..Ezan ambik yg murah jer. 39 hinggit jer spasang..tapi rupanya kain cotton nie ada bnyk gred taw..ada yg sampai RM39 semeter taw..huhu.tak mampulah makcik hehe klu setakat kain cotton jer


sekarang kan trend baju kurung cotton balik,apa lagi Ezan pun borong lah kan :P

Jakel pun tgh sale taww..75%-80%

Meh2 dtg ke Jakel S.alam

rugi klu tak datang :D

Note: teringat zaman blajar kat UiTM segamat..Jakel HQ kat segamat lah kengkawan.Ms tue Jakel tak lah sefames skang. tapi since blajar mmg dah beli kain kat Jakel. berpatutan :P kain die pun lawa2...owh miss that moment

2 comments:

kayteeze said...

Eh.... cantiknya ! kak tie suka yang purple dan pink tu.. sweetnya! Dah lama tak beli kain cotton ni.. kalau buat blouse pun okay, kan.. pastu pakai dengan skirt atau pants. Mesti lawa!

iNtAn aIzaN said...

klu suka k'tie kena trun s.alam nie :)

teringat zaman kecik2 dulu..baju kurung cotton..

bagus jugak idea k'Tie tue:P